pondělí 17. srpna 2015

Ideální kluk

Jak vypadá ideální kluk? To je docela těžká otázka.
Zajímavé je, že vždycky, když se někoho zeptáte, odpoví vám takové to: "Aby byl milej, hodnej, měl mě rád, ..." ale to je přece skoro každý kluk! Takže teď se budeme zabývat trochu konkrétněji.

Ideální kluk nevypadá jako sexbomba z obálky časopisu, ačkoliv takovým bych samozřejmě nepohrdla, ale většinou se na tyto typy lepí holky jako mouchy na mucholapky a nedokážou se pak z jeho spárů vymanit ven, i když vědí, že si jich třeba dost neváží.
Proto hledáme kluka v rozmezí 3, možná 4-9 bodů, to znamená, že ani nemusí být moc hezký, ale dost na to, aby nás přitahoval (a... nechtělo se nám zvracet, když ho políbíme).

Vlastnosti milej, hodnej a aby mě měl rád vynecháme, to tak trochu beru jako samozřejmost -- nebude přece chodit s někým, kdo se ke mě chová jako k loutce a ještě je na mě zlý. A taky mluvíme o ideálním klukovi, takže si můžeme navymýšlet hory doly, ale budeme vědět, že stejně jako ve fyzice a v reálném životě, ideál prostě neexistuje.
Hrozně sexy ale je, když vidíte kluka se chovat mile ke svým sourozencům, když ho vidíte, jak o ně starostlivě dbá a pečuje. Nebo když se hezky chová ke své mamince. Podla Freuda tak jak se chováme ke svým rodičům se pak budeme později chovat i ke svým partnerům, takže na tohle obvzlášť pozor.

Měl by být rozumný, vědět, jak se zachovat v daných situacích a zůstat klidný, ačkoliv už ostatní běsní.
Mě osobně celkem přitahují tiché typy, takový ty, které sice moc nenamluví, ale když už něco řeknout, tak to stojí za to a je to vtipné!
Trochu tajnůstkářský, takový, který se o vás nehlásí už hned, co vás uvidí, ale naopak si vás moc nevšímá. Což je trochu problém, protože takové kluci většinou nemají zájem...

Rozhodně je důležité, aby jste si s ním měli co říct. Zpočátku je to jednoduché, je hodně témat -- od sourozenců přes dům a zahradu nebo školu; jednodušše se terpve poznáváte, takže je vždy na co se zeptat. Pak ale musíte najít společné zájmy.
Vztah, ve kterém si nebudete s tím druhým tolik povídat a jen se budete pořád někde muchlovat, vás velmi brzy omrzí.

Musí to být někdo, kdo vás pochopí, přijme ty takovou (takového) jaká (jaký) jsi a bude tolerovat vaše chyby, ale to se samozřejmě očekává i od tebe.

1 komentář: