sobota 1. srpna 2015

Když ženy říkají že ne, myslí ano

Nevím čím to je, ale ženy se dost často a rádi nechávají přemlouvat. Když muž řekne, že ne, myslí ne a tím to hasne. Ale pokud vám začně žena říkat takové to výmluvné ne, znamená to, že chce, ale musíte ji přemluvit. Ve většině případů řeknou ženy ne jenom proto, že se jim to zdá zdvořilé.

Vezeme si například jednu super komplikovanou situaci, aby se nezdálo být tak jednoduché. Ano, ženy jsou složité stvoření ze planety 8547, kde všechno chodí jinak.
Kluk se zeptá holky: "Chceš vzít tašky?"
A žena odpoví výmluvné ne, ale ve skutečnosti je chce vzít, pouze váhá, jestli to ten kluk neřekl jen ze slušnosti. A pak by se taky mohla cítit špatně, kdyby řekla hned, že ano, protože by měla pocit, že by ten kluk měl pocit, že s ním automaticky počítá. (Dává to smysl? Říkala jsem vám, že jsou ženy prostě složitá stvoření).

Takže z toho vyplývá: kluci, nehádejte se s holkama! Když vám řeknou ne, znamená to že ano a pokud se jedná o tašky, ani se s nima nedohadujte a vezměte je samy.

Ale nejedná se jenom o tašky ale spoustu dalších životních situací, kdy žena řekne ne, ale ve skutečnosti chce. Jak to ten kluk má zjistit? Jednodušše, stačí se zeptat znova.

Žádné komentáře:

Okomentovat